” JE WILT GRAAG ONDERSTEUNING”

Bij Release Yourself krijg je op een persoonlijke manier begeleiding. Dit kan bijvoorbeeld als je vragen hebt over je opleiding of carrière. Maar het kan ook op persoonlijke vlak zijn. Problemen binnen het (samengestelde) gezin ervaart. Als je het even niet meer weet. Samen werken we doelgericht naar ontwikkeling, groei en oplossingen voor jou. Zo stap je goed voorbereid de toekomst in.

WAARVOOR KAN JE BIJ EEN COACH TERECHT?

  • Je problemen/stress op je werk ervaart.
  • Je relatieproblemen hebt waar je samen niet uit komt
  • Je uit balans bent of stress ervaart
  • Je maar niet uit de sleur geraakt
  • Je onrustig of licht depressief voelt
  • Er ingrijpende veranderingen in leefsituatie of werk zijn
  • Je maar niet tot actie komt
  • Je problemen binnen het gezin ervaart
  • Je levensvraagstukken hebt
  • Het aangaan of behouden van een relatie niet lukt.

Ik zal bij het begin beginnen, ik ben een vrouw van 44 jaar en er gebeurt van alles in mijn leven; leuke en minder leuke dingen. Daar horen emoties bij en daar schiet ik wel eens in door. Dit houdt in dat ik de ene dag veel van mezelf houd, vrolijk, gezellig en allemaal leuk, maar dan zijn er van die momenten dat je denkt; grrrr, kan ik weg, kunnen al die mensen om me heen ook niet gewoon weg. En die negatieve gevoelens beginnen op een gegeven moment de overhand te krijgen. Ik kom er niet uit, ik baal ervan, hoe ? En dat wil ik niet! Ik ben toen ten rade gegaan bij een psycholoog, dat was fijn.  Een aantal jaren later weer eens met iemand gesproken en dat hielp ook weer. Alleen knabbelt er toch een onrust, ik val steeds in uitersten (plus of min), kom er niet uit, weer uit balans, zoekende, niet weten hoe ik het moet aanpakken.

Creatrix had ik al eens ergens gezien, stukje over gelezen op internet, en geparkeerd. Toen raadde een bevriend stel me aan contact op te nemen met Birgit. Eerst haar website bekeken, en mijn oog viel op Creatrix, herkende het meteen en dacht toen eigenlijk al: Ja! We hebben elkaar toen gebeld en wat een heerlijk enthousiaste, open en eerlijke vrouw is Brigit, erg fijn. Ik wilde meteen al ja roepen.  Je laat het even door je hoofd gaan, zoeken waarom wel en vooral waarom niet ; het antwoord wist ik eigenlijk al nu nog hardop zeggen dat ik samen met Birgit het Creatrix programma wil volgen. En nadat je hardop ja hebt gezegd, begint de reis; ik kreeg  huiswerk mee, vragen, tools om bewust aan de slag te gaan met mezelf. Dat was een eye-opener; echt naar mezelf kijken en tegelijkertijd gaf en geeft het me een heerlijk  gevoel. De eerste sessie was ik gespannen, gezonde zenuwen maar na afloop van elke sessie voelde ik me licht, vrij en vrolijk, elke keer weer. Ik heb vier of vijf afspraken gehad en heb veel steun aan de tools die ik van Birgit heb gekregen.

Creatrix is een mooi programma waarbij je op een andere manier met jezelf leert omgaan, je leert jezelf op een andere en nieuwe manier kennen. Na verloop van tijd merk je dat bepaalde onderwerpen, zorgen, gevoelens weg zijn. Het is natuurlijk zo dat ik nog steeds mindere dagen / momenten heb, ik heb er alleen minder moeite mee, ik reageer op een andere manier.  Ik voel me zachter, milder en accepteer. Het is niet op papier uit te leggen wat het met me doet, het gevoel en de kleine veranderingen die er nu zijn te beschrijven, want eigenlijk moet je het zelf ervaren wil je begrijpen wat ik voel en bedoel.

Trots op mezelf en dankbaar, naar mezelf en dankbaar dat ik Birgit heb getroffen als coach, de combi van haar helderheid, haar vakkennis en haar eerlijkheid met Creatrix maken het tot een mooi geheel. Ik voelde me  lekker op mijn gemak, ruimte en tijd die je nodig hebt, fijne locatie en Birgit neemt je gewoon mee in het Creatrix programma. En dat niet alleen, daarnaast is zij een coach die de juiste woorden zegt, handvaten en tools geeft en me laat omdenken.

Wil je iets veranderen in je leven, echt veranderen. Ga het Creatrix avontuur aan met Birgit, doe het gewoon, het levert zo ontzettend veel op!

Bianca

RELEASE YOURSELF HEEFT VOOR JOUW PROBLEEM EEN PASSENDE OPLOSSING.

Bij Release Yourself staat betrokkenheid hoog in het vaandel. Je kunt er met een gerust hart terecht voor: